Skip to content

Szépség

[td_block_19 custom_title=”SZÉPSÉG” category_id=”8″]

Arc gyakorlat megáll a csendes járvány a csalódás

Nem akartam búcsúlevelet hagyni. Az emberek tudnák, miért öltem meg magam. Egy pillantás az arcomra mindent elmondott. szörnyen rondává tettem magam. Az arcom ferde volt, az orrom túl vézna volt, az ajkaim torz és az állam görbe volt.’

Laura jellemző sok beteg, akik marad mélységesen depressziós a megjelenése után arc plasztikai sebészet.

Mély csalódás, mély szorongás és nyugtalanító stressz három műtét utáni nyomasztó, ami nem mindig múlik el.

Mögöttes pszichológiai rendellenességek kiválthatja a vágy a változás, de a Dokik erősen nyomják, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden férfi vagy nő, aki tesz egy találkozót egy sebészeti eljárás fut tökéletesen mind a 12 henger.

Kiábrándító eredmények pestis több mint 30% – a arc plasztikai sebészet betegek, és ez lehet a legvalószínűbb esélye az irreális elvárások. Ha úgy dönt, hogy egy áramvonalas orr, megnövelt kebel vagy arcfelvarrás, a végeredmény csak lehet, hogy túl sok, hogy tanúja, ahogy peer az új önmagad első alkalommal.

Végül is, látni az új külsődet, még ha a sebész zseniálisan is végezte a munkáját, megdöbbentő lehet. Talán az újság látványa túltölti az érzékeket és az önelfogadást, vagy idővel bekövetkezik, vagy nem. Önutálat vagy önelfogadás? A pszichológiai mellékhatások valódiak.

A csalódottság, a szorongás és a depresszió olyan pszichológiai problémák, amelyeket valószínűleg elkerülhetünk, ha más módot választunk az arcunk felemelésére és hangsúlyozására. Van jobb megoldás.

Arc gyakorlat

Ez egy nem sebészeti alternatíva, amely figyelemre méltó eredményeket mutatott az évek során több millió elégedett arcok.

Emelő megereszkedett arcvonások nélkül metszéseket varratok nem csak ment az arcvonások az esetleges elváltozásokat – mind láttuk, a felfújt arca, a kancsal szemek, a szélcsatorna arc – on, a hírességek pedig még a barátaink is. Az arcgyakorlás miatt úgy fogsz kinézni, mint te. csak fiatalabb és a baráti köröd és a családod könnyen fel fog ismerni.

Figyelembe véve a férfiak és nők jelenlegi tendenciáját, akik természetes eredményeket akarnak, az arcgyakorlaton végzett emelés és toning eredményei az első napon kezdődnek. Mint ahogy a testmozgás csodákat művel a laza és sorvadt testekkel, az arcvonások pontosan ugyanazok, amikor arcgyakorlatot használnak a megereszkedett arcvonások megfeszítésére. Ellenállás, összehúzódás és izometrikus mozgások formák és kontúr lüktető arcok, kapucnis szemek, dupla tokák és egyebek. Ezek a megereszkedett és löttyedt arcvonások idősebbnek tűnnek, mert a mögöttes izmok elvesztették az érzéküket. Ha elkezdik összehúzódni az izmok oxigéndús vér kerül az arcszövetbe, így a bőr és az izmok áthelyeződnek, és ez segít fiatalabbnak látszani.

Mi teszi az arcgyakorlást olyan kívánatossá a sebészeti beavatkozások felett? Először is, nincs érzéstelenítés bármilyen típusú, nincs olyan gyógyszerek használata, amelyek káros mellékhatása lehet, nincs idő távol a család, munka, barátok vagy kötelezettségek, nincsenek varratok, nincs meglepetés, nincs fájdalom, és a szövődmények kockázata kiküszöbölhető. Arc gyakorlat könnyű, az eredmények gyorsan, és ez csodálatosan megfizethető.

Invazív sebészeti eljárások, valamint az injekciók, hogy a kövér, megbénítja nem mindig úgy érezzük, fiatalabb mivel a gyakorlat mindig van egy nagyon pozitív hatással célzás, erősítése a mögöttes arc izmait. Az apró, rejtett izmok feszítésével és emelésével az arc fiatalos kontúrja visszatér, így a bőr fiatalabbnak, egészségesebbnek és frissebbnek tűnik. Elkülönítés összehúzódással.

Évekre fiatalabbnak nézhet ki fájdalmas és költséges beavatkozások nélkül.

A műtét és az injekció módozatai nem a válaszok az arcunkban tükröződő öregedés és stressz hatásainak visszafordítására. A testmozgás természetes, és úgy tervezték, hogy elősegítse a fiatalabb, élénkebb arc megjelenését.

Vissza Laura: Laura Pillarella, 41, akarta “fix magát” és választotta plasztikai sebészet. Most 15 nem kielégítő eljárás után írt egy könyvet, amely leírja a túlzott mennyiségű eljárásokat, melynek címe hajsza szépség: a kozmetikai sebészet átvétele. Laura nincs egyedül-vannak mások, akik tapasztalt nagy gyötrelem, amikor látta a műtét utáni eredmények. A betegek gyakran ütemezni felülvizsgálatát műtétek csak úgy érzi, kevésbé biztos a megjelenésüket követően a második vagy harmadik vagy tizedik eljárás. Az orvosok a felelősek ezért az elégedetlenségért, vagy a beteg, aki nem tudja elfogadni az istenadta szépségüket?

Igen, Néhány ember szenved a test Diszmorf zavar, és nagy valószínűséggel szenvednek a csendes járvány a csalódás, nem számít, hány eljárás megy keresztül. De bárki megváltoztathatja a gondolkodását a lehetőségeiről és a választott módozatairól.

Arcplasztika és injekciók használata számos módon kiábrándító lehet, azonban az arcgyakorlás felhatalmazó. Az önbizalmad szárnyalni fog, amint rájössz, hogy az öregedés ellenőrzése a kezedben van. Fordítsa vissza az idő kezét természetesen, magabiztos és pozitív, hogy akkor néz ki 5, 10 akár 15 évvel fiatalabb mindössze hét alatt.