Smoke Out orális spray – fórum – összetevők – mellékhatások

Smoke Out - összetevők ellenjavallatok A dohányzás megőrzi népszerűségét az Egyesült Államokban, annak ellenére, Smoke Out hogy az összes sebész tábornok figyelmeztetést és dohánygyártó céget indított. Az amerikaiak mintegy negyede még mindig dohányzik. Az Egyesült Államok számos részén a dohányzás a mainstream kultúra része, mint a baseball és az almás pite. Miért élvezik ez a múltbeli idő a mai napon és korban? Ez egy nagy kérdés, és egy nagyon jó, ha nem bonyolult válasz.
Jelenleg sok a dohányzást segítő segédeszköz, módszer vagy termék a piacon. Minden elektromos cigarettától a lézerekig. De mikor elhaladsz a hype-n, és megnézed a dohányzásról való leszokás tudományát, nagyon nehéz valósággal, alacsony sikerességi arányokkal maradsz. Nézzük meg, mi az úgynevezett frontvonal módszere a dohányzás megszüntetésének.
Az első kategóriát nem farmakológiai eszköznek nevezhetjük. Ez magában foglalja a hideg pulyka kilépését, Smoke Out a viselkedés módosítását és a támogató csoportokat / tanácsadást. A hideg pulyka kilépése, bár a legtöbb dohányos kedvence a legkisebb, 3% -os sikert arat. A csoportos tanácsadás és a viselkedés módosítása a legmagasabb sikerteljesítménygel rendelkezik, 20% körül.

Smoke Out – összetétel, ellenjavallatok

A második kategória farmakológiai beavatkozások lennének. Itt találja a nikotin-helyettesítő összetétel Smoke Out terápiát, mint a nikotin-gumi, a tapasz, az orrspray stb. Ebben a kategóriában Zyban és Chantix is ​​megtalálható. A nikotinpótlással megállapított sikerességi arány megegyezik azzal, amit a Zybannál találtak. Ez az arány alapvetően megduplázódik, mint a hideg pulyka. Chantix viszont 20% -ot meghaladó sikert aratott. Azonban az FDA kötelezte a Chantix-et, hogy minden egyes kiadott dobozra figyelmeztető címkét helyezzen el.

A címke alapvetően figyelmezteti a fogyasztót, hogy egyesek, akik Chantxot szednek, rendellenes és bazár viselkedést Smoke Out összetétel tapasztaltak. Sokan, akik a dohányzásról akarnak kilépni, nem hajlandók ezt az esélyt megragadni, annak ellenére, hogy sikerrel járnak. A csoport utolsó tagja a placebo-gyógyszer. Ezt a csoportot nem soroljuk fel frontvonal módszerként, hanem farmakológiai beavatkozás. Ez az a hely, ahol valaki egy igazi orvosi felhasználást szerez egy igazi orvosi felhasználással, de “le nem dönthető” módon kínálja fel a dohányzást.

Más szavakkal, bizonyos jóindulatú gyógyszereket használhatnak a szekréciók kiszáradására, és a dohányzásról való leállítási céllal. Tehát már nem használják fel a ellenjavallatok Smoke Out címkén feltüntetett célra, hanem most már nem címkézett. Ezután a fogyasztó megkapja ezt a gyógyszert, azt gondolva, hogy új dohányzási gyógyszert kapnak.

Ez az ötlet olyan erőteljes, hogy nagyon valódi placebo hatást hoz létre a fejükben. Az off-label vagy a placebo-gyógyszerek sikerességének aránya úgy tűnik, hogy a hideg pulyka megszakításával megegyezik, ahogy azt elvárnád. Ugyanakkor nincsenek olyan klinikai vizsgálatok, amelyek a dohányzás abbahagyására szolgáló gyógyszereket értékelik, amelyekben pontos adatokat kapnak. Ezért a fogyasztó a hirdetési osztályok irgalmasságában van.

A végső kategória alternatív módszerek. Ez a fajta fogási csoport a hipnózis, az akupunktúra, a lézerek és a gyógynövény- vagy természetes gyógyszerek. Ezek a módszerek alapulhatnak Smoke Out ellenjavallatok a nem hagyományos tudományokhoz, és biztosan segítettek az embereknek a dohányzás megszüntetésében.

Smoke Out – értékelések, hogyan kell használni

De néha nincs értékelések Smoke Out rím vagy ok arra vonatkozóan, hogy fog-e vagy sem fog működni; ami, azt hiszem, nem teszi őket sok másnak, mint bármely más módszer. A placebo-szerekhez hasonlóan ezek a módszerek nem vizsgáltak sikerteljesítményt, és nincsenek klinikai vizsgálatok a statisztikák idézésére. Van egy olyan szegmens a lakosság körében, amelyik e módszerek valamelyikével sikerrel találkozhat, de a legtöbb szakértő egyetért azzal, hogy hasonló a hideg pulyka elhagyásához.

Miután megnéztük ezeket a sikertényezőket, könnyű lesz megérteni, hogy miért van a dohányzás még mindig olyan elterjedt értékelések Smoke Out társadalmunkban. Sokan úgy vélik, hogy a sikerarányok alacsonyak maradnak, mert az emberek nem hajlandók a szükséges viselkedési változásokat megtenni és / vagy nem igazán komolyan gondolják a kilépést. Sokan táplálkoznak a téves információkkal, amikor az interneten „a dohányzás leállításának egyszerű módjait” keresik. Túl gyakran vásárolnak egy terméket vagy módszert, mert „mágikus golyót” kínál nekik a dohányzás megállításához. Azonban nem érzelmileg vagy mentálisan felkészültek az agyra, amely az agyukban fog történni.

Smoke Out - művekHogyan javíthatjuk az eredményeket? Sok kutató és szakértő egyetért abban, hogy a dohányzóknak minőségi hogyan kell használni Smoke Out információra van szüksége. Csak így tudják összekapcsolni a pontokat a viselkedés, a kezelés és az elkötelezettség között.

A dohányosoknak reális elvárásokkal kell rendelkezniük, amelyek némán nélkül pár nap után nem esnek le. Meg kell érteniük nikotin-függőség profiljukat, hogy tudják, milyen módszerek lehetnek a számukra megfelelő. Valaki, aki naponta két csomagot dohányzik, és szenved-e az elvonási tünetektől, sikeres a nikotin-gumi alkalmazásával? Valószínűleg nem, bár ez nem túlmutat a lehetőségek körén, de lehet, Smoke Out hogyan kell használni hogy jobban szolgálnak egy kombinált megközelítéssel, egy szakértő irányítása alatt. Egyszerűen fogalmazva, a tudásnak a hajtóerőnek kell lennie. A jobb tájékoztatás valaki válik, annál megbízhatóbb lesz az elvárásuk, és annál nagyobb sikerre lesz szükségük.

A piacon napjainkban rengeteg dohányzásmentes tabletták állnak rendelkezésre. Legtöbbjüket úgy hirdetik meg, mint a dohányzókra vonatkozó „gyógymódok”, és enyhítik a dohányzásról való leszokást. Két fő formájuk van: a nagy gyógyszergyártók által gyártott gyógyszerek vagy a „varázsló” összetevőkből készült „kígyóolaj” típusok. Azonban kétségeim vannak a tabletták szükségességéről.

Sajnos, a dohányosok nagyon kétségbeesett csomó, amikor a kilépési próbálkozásokról van szó, és bárki, aki a dohányzásról való leszokásról lemondott, igazi esélye van az eladásra. Azt mondva, hogy az egyik saját szerkesztőségem a dohányzásról való leszokásra törekvő emberek számára, hogy csak próbálkozzon és próbáljon annyi módszert próbálni, ameddig csak lehet.

Miért támogatom az ilyen álláspontot, amit kérhet? Nos, függetlenül attól, hogy puszta akaraterővel, dohányzásmentes tablettákkal, hipnózissal, akupunktúrával, lézeres kezeléssel vagy saját kognitív viselkedési terápiával foglalkozom, a dohányzásról való leszokás előnyei csak annyira kiterjedtek, hogy minden dohányosnak továbbra is próbálnak kilépni.

Smoke Out – észrevételek, ár

Tudom, hogy a legtöbb dohányos vonakodik elkölteni a termékeket, hogy segítsen nekik észrevételek Smoke Out kilépni, de logikus szempontból sok értelme van. A termékekre fordított pénzek unalmasnak tűnhetnek, de még ha 1000 dollárt is fizetnek az Ön számára megfelelő „gyógyításnak”, ez még mindig kevesebb, mint fél év dohányzási költség. És a dohányzásról való leszokás minden előnyét megéri, ami megéri az évnyi extra életet!

Bár úgy gondolom, hogy a dohányosoknak továbbra is meg kell találniuk a „gyógyulást”, ami működik, némileg vonakodva ajánlom a észrevételek Smoke Out gyógyszert és a „gyógynövény” jogorvoslatokat. Miért ez?

Nos, a dohányzás a nikotin függősége, és a dohányosok csak cigarettákat füstölnek, hogy a nikotinhoz jussanak. Annak ellenére, hogy a cigarettafüst olyan mérgező, a dohányosok „kondicionáltak”, hogy élvezzék a dohányzást a nikotin buzz miatt. A cigaretta egyáltalán nem kellemes, de a nikotin az oka annak, hogy a dohányos agykémia részeként jött létre.

A dohányzásról ár Smoke Out való leszokásról általában úgy gondolják, hogy zavarják a dohányzók fejében az agykémia működését. A dohányosok agykémia eltér a nem dohányzókéitól, és ezért dohányzik a dohányosok. Az agykémia más, és a dohányzás miatt másképp alakult ki! Ez egy csirke és tojás, tojás és csirke.

A dohányzásról való leszokást segítő leggyakrabban ismert gyógyszeradagoló tabletták a Zyban és a Chantix. A Zyban-t is forgalmazzák, mint a butbutrin, vagy a bupropion és a Chantix is ​​Champix és vareniklin formájában forgalmazható.

Míg a pontos eljárások, amelyek a dohányzás megakadályozására irányulnak ezekkel a termékekkel, nem ismertek, nyilvánvalóan bizonyos aktivitás van, mivel a Zyban és Smoke Out ár a Chantix is ​​ismert, hogy javítják a dohányosok dohányzási képességét. A hátránya az, hogy mellékhatásai is vannak, amint azt számos gyógyszertartalmú gyógyszer esetében is gyakori. A Zyban-t és a Chantix-t csak az orvosával folytatott konzultációt követően szabad megfontolni.

Smoke Out - művek

Smoke Out – vélemények, online

Mindkét gyógyszer hatékonyságát széles körben vizsgálták, bár a kábítószer-vállalatok vélemények Smoke Out finanszírozzák a kábítószer-tanulmányokat, és előfeltétele, hogy a hatékonyságot támogassák. Annak ellenére, hogy ezek a gyógyszerek hatással vannak a gyógyszerekre, mindig a tanácsadás vagy tanácsadás mellett mindig előírtak. Ha képesek lennének nagyszerű eredményeket elérni a támogatás nélkül, azt hinne velük – de nem segítenek tanácsadási segítség nélkül.

Az alternatív dohányzásmentes tablettákat az interneten és máshol forgalmazzák. Ezek általában komoly állításokat tesznek Smoke Out vélemények a dohányzásról való kilépés hatékonyságáról. Gyakran gyógynövényként írják le, és tartalmazhatnak „védett” anyagokat. Ez véleményem szerint minden kígyóolaj!

Ismét, mint a rendelkezésre álló dohányzásmentes gyógyszerkészítmények, a kígyóolaj-megoldásokat a dohányzásról való leszokási útmutatókkal együtt értékesítik, online Smoke Out hogy megváltoztassák a cigarettával való kapcsolatod gondolkodásmódját. Ez azonban a dohányzásról való leszokás lényege. Az emberek úgy gondolják, hogy szükségük van egy tablettára vagy egy varázslatos italra, hogy elérjék a céljukat, de nem. Úgy vélem, az embereknek csak a kérdésre kell összpontosítaniuk az elméjüket, és leküzdeniük.

Ha elkezdi a dohányzásról való kilépést, úgy gondolja, hogy szüksége van egy gyógyszer támogatására, már úgy gondolja, hogy a dohányzásról való leszokáshoz “külső segítség” szükséges. Nem. Ha abbahagyja a gondolkodást, nehéz lesz a dohányzásról való leszokás, észreveszed, hogy talán kicsit könnyebb lesz kilépni?

Végül, függetlenül attól, hogy melyik módszert használja a dohányzásról, a legfontosabb tanácsom az, hogy ha egy „megoldás” sikertelen, próbáljon ki mást. Több mint 50 módja van a Smoke Out online dohányzásról való leszokásnak és a dohányzásról való leszokásnak. Soha ne hagyja abba a kilépést.

LEAVE A REPLY