Millroad x7 auto motor ellátás – vélemények – hol lehet vásárolni? 2019-es frissítés

Millroad x7 - mellékhatások Semmi sem hasonlít egy motorkerékpárra a nyílt úton. A világ legnagyobb részén a motorkerékpár vagy a 2-kerék robogó a Millroad x7 leggyakoribb motoros szállítás. Körülbelül 200 millió motorkerékpár működik világszerte (közel 600 millió autóval), és ezek közel 60% -a Ázsiában és a Távol-Keleten található – Kínában és Indiában több mint 35 millió motorkerékpár és motoros robogó van használatban.

Ezzel ellentétes az Egyesült Államokkal, ahol az autó dominál (a világ autóinak mintegy 30% -a itt van az Egyesült Államokban). Tény, hogy a világ legnagyobb Millroad x7 kétkerekű járműgyártója nem Harley Davidson vagy Suzuki, Hero Motocorp, Indiában. Kicsi jelzés arra, hogy a világ hogyan változik, ugye?

Míg a motorkerékpárok és a robogók üzemanyag-takarékosak és nagyon szórakoztatóak, nem feltétlenül olcsóak. A high-end motorkerékpárok, mint a Harley, könnyen versenyezhetnek Millroad x7 azzal, amit az új autó számára fizet. Ez egy csomó pénz két kerékbe fektetett. Tehát, ha van egy motorkerékpár vagy robogó, fontos, hogy vigyázzon a befektetésre, hogy az elkövetkezendő évek során lovagoljon.

Millroad x7 – észrevételek, összetétel

Ez a cikk a szakemberek tanácsát és tanácsát foglalja magában, hogy útmutatást nyújtson észrevételek Millroad x7 az Ön által követendő lépésekhez, hogy vigyázzon a kerékpárjára, és tartsa meg a lehető legrövidebb időn belül. Beszélünk a kerékpár olyan területeiről, amelyekre rendszeres figyelmet kell fordítani és miért. Meg fogjuk beszélni a megfelelő üzemanyagot és a kerékpár tárolását.

A MOTORCIKLUS MEGHATÁROZÁSA AZ ÚJRÓL

Amikor elhelyezi a pénzt, hogy új ciklust vásároljon, biztosan azt akarja, hogy elkezdje az életét. Ez azt jelenti, hogy helyesen kell “betörni”. Ezzel később megakadályozhatja a kerékpár problémáit. Pontosan észrevételek Millroad x7 az, amit ebben a tekintetben meg kell tennie attól függ, hogy a gyártó milyen ajánlásokat tesz a kerékpárra, amely megtalálható a kézikönyvben. Olyan könnyű lehetne, mintha azt tanácsolnánk, hogy az első száz mérföldre “könnyű lovagolást” végezzünk, hogy bonyolultabbak és bevonatosabb protokollok legyenek, amelyek magukban foglalják a kerékpárt bizonyos sebességeken és motorfordulatszám-fordulatszámon meghatározott ideig, és ami az első összetétel Millroad x7 néhány száz mérföld alatt egy dolgot megváltoztathat és morphot csinálhat valami másért a következő ezerért.

Bármi legyen is a tulajdonos kézikönyve, ezt meg kell tennie. És meg kell tennie. Ez megmenti a fejfájást az úton. Van elég fejfájás az életedben anélkül, hogy egyáltalán nem követnéd ezeket az irányelveket.

AZ ALAPVETŐ ALAPVETÉSI LÉPÉS

Meg kell ismernie azt az elképzelést, hogy az ajánlott irányelvek szerint az olaj megváltoztatása az egyetlen legjobb dolog, amit bármilyen gépjármű esetében megtehet. Ez nyilvánvalóan a motorkerékpárokat is magában foglalja.

Ugyanolyan fontos, hogy a motorkerékpárolajat rendszeresen változtassuk meg, mert ezek a motorok jobban dolgoznak – nagyobb sebességgel és fordulatszámmal -, mint az autók Millroad x7 összetétel és a teherautók motorjai. Az Ön használati útmutatója a legjobb ajánlást nyújtja a megfelelő olaj használatához. Azt is elmondja, milyen gyakran kell megváltoztatnia. Figyelmen kívül hagyja ezeket az ajánlásokat.

Millroad x7 - hogyan kell használniTúl hosszú a váltások között, és az olaj nem fogja hatékonyan védeni a fém alkatrészeket a kopástól. Ne feledje, hogy az olaj olyan adalékanyagokat tartalmaz, mint a savas semlegesítőszerek, amelyeket a motorfelületek védelmére használnak a káros szennyeződések és az égéstermékek (például korom és sav) felhalmozódása ellen. Tehát ha túl hosszú az olaj cseréje, ezek az adalékanyagok elhasználódnak és megállnak a motor védelme.

Millroad x7 – mellékhatások, online

LÉGSZŰRŐ KARBANTARTÁSA

A belső égésű motor állandó levegőbevezető áramot igényel az üzemanyag elégetéséhez mellékhatások Millroad x7 szükséges oxigén biztosításához. A tiszta levegőszűrő fontos annak biztosítására, hogy a motorba kerülő levegő ne hozzon létre idegen szennyező anyagokat és anyagokat, amelyek károsíthatják a motort. A por és a szennyeződések és a környezetből származó részecskék az olajfóliába vagy fémfelületekbe csapódhatnak, ahol csiszolóanyagként hatnak, és károsítják a szelepeket, a hengeret és a belső csapágyakat.

A légszűrő tisztítása vagy cseréje segít megelőzni ezt. Milyen gyakran kell ezt megtenni a tulajdonos kézikönyvében (ott van újra). Mindig is jó ötlet, hogy növelje a szűrő cseréjének gyakoriságát, mellékhatások Millroad x7 ha a motorkerékpárban sokat utazik poros környezetben. Nyilvánvaló, hogy a poros környezet megnöveli a szűrő szennyeződését és túlzottan dugulását.

Végül a tiszta légszűrő is segít a gáz kilométerben. Ez egy bónusz, amit mindenki szeret. Most már nem fogja növelni a kilométeredet 20% -kal, vagy bármi ilyesmit, de általában egy kis futásteljesítmény-bónuszt kapsz azért, hogy lelkiismeretes legyen a területen.

Tartsa meg a csapágyakat (GREASED), ÉS ELLENŐRIZZE A FELSZERELÉSI RÉSZEI

Azok, akik a szennyes kerékpárokat birtokolják, már ismerik a kerékcsapágyak zsírozásának szokását, mivel a szennyeződések nagy mennyiségű zsírt igényelnek online Millroad x7 a megvásárolt perctől. Az utcai kerékpároknak nincs annyi kitett csapágya, mint a szennyeződések, de egészséges zsírszükségletre van szükség olyan területeken, mint a felfüggesztés. Chea rendszeres zsírzó rutinok után ezek a kitett részek hosszabb ideig maradnak.

Minden jó karbantartási rutinnak magában kell foglalnia a fontos csapágyak egészségének ellenőrzését a kopás jelei szempontjából. Erre azért van szükség, mert ezek a csapágyak gyorsan elhasználódnak, amikor elindulnak. Ellenőrizze a kormánycsapágyakat (emelje fel az első kerekeket a talajról egy állványon, és Millroad x7 online ellenőrizze a fordulat érzését). Bármilyen szokatlan érzés vagy túlzott laza játék az ellenőrzés során azt jelezheti, hogy ezeket a csapágyakat ki kell cserélni.

Millroad x7 – fórum, ellenjavallatok

A DRIVETRAIN MEGTEKINTÉSE

Már beszéltünk a tiszta olaj és a tiszta légszűrő fontosságáról a kerékpár egészségében. De fórum Millroad x7 egy másik lényeges rész, amely ezen komponensekkel együtt működik, az a lánc, öv vagy tengely, amely lehetővé teszi a sebességváltó számára a kerékpáros kerék meghajtását – a hajtóművet. Melyik ilyen függ a kerékpár modelljétől.

A hajtáslánc fenntartása elég egyszerű, de fontos. Ellenőrizze a láncot és a lánckereket a kopásnak. Győződjön meg róla, hogy nincsenek repedések az övében. Ellenőrizze a tengelyházat, és oly gyakran fórum Millroad x7 adjon hozzá olajat. Ennek az alapvető területnek a karbantartása nagyrészt a megfigyeléssel jár, hogy a kenés megfelelő legyen. Ne hagyja figyelmen kívül ezt. Nem mehet Millroad x7 ellenjavallatok sehová, ha a meghajtó-vonata rendben van.

ÜZEMANYAGRENDSZER KARBANTARTÁSA – ESSENTIAL STEPS

A tüzelőanyag-rendszer egy alapvető belső rendszer, amely biztosítja, hogy a motorkerékpár a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez megfelelő mennyiségű üzemanyagot szállítson ellenjavallatok Millroad x7 a megfelelő helyre. A kerékpár többi részéhez hasonlóan az üzemanyag-rendszer egy kicsit is gondoskodik, de nem kell nehéz vagy munkaigényesnek lennie, inkább megelőző jellegű.

Millroad x7 – hogyan kell használni, ár

AZ ÜZEMBE HELYEZÉSE

Az üzemanyagot gyakran figyelmen kívül hagyják, mint egy motorkerékpár megelőző karbantartásának hogyan kell használni Millroad x7 formáját. Bármikor üzemanyag- és üzemanyag-rendszerekről beszél, mindig vegye figyelembe az üzemanyagszűrőt. Bölcs dolog, hogy rendszeresen ellenőrizze az üzemanyagszűrőt, ha van, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nem eltömődött, tiszta és tiszta. Javasoljuk, hogy a tüzelőanyag-szűrőket minden második évben cserélje ki, vagy előbb, ha bármilyen szennyezett tüzelőanyag jele van.

Miközben rajta van, ellenőrizze a kerékpár üzemanyagvezetékeit az időjárási sérülések és Millroad x7 hogyan kell használni repedések szempontjából. Ha bármilyen sérülést talál, cserélje ki ezeket a vonalakat.

Jellemzően a kezeletlen benzin megőrzi a legjobb égési minőségét a tárolás során körülbelül hat hónapig; sokkal kevesebb, ha a benzin etanolt tartalmaz. Azok a dolgok, amelyek miatt a benzin-üzemanyagok elveszítik minőségüket, a levegő és a ár Millroad x7 fény hatása, valamint a víz felhalmozódása a környezetből. A levegő és a fény kémiai reakciókat (oxidációt) okozhat az üzemanyagban, ami elszíneződött benzint eredményez, sötét lerakódásokkal összegyűjtve a gázpalack vagy a tárolótartály alján. Ezek a reakciók gyorsabbak a meleg időben.

Az etanol-üzemanyagok szintén a víz és a tüzelőanyag vízből való kihúzásának kérdése. Ennek oka az etanol kémiai jellege. Ha elegendő mennyiségű vizet abszorbeálnak, az oldott etanol elkezdhet lemorzsolódni az oldatból a “fázisszétválasztás” néven ismert eljárásban. A szabad etanol összekeveredik a vízzel, és a tartály aljáig süllyed (mert a víz és az etanol nehezebb, mint a gáz). Amikor ez Millroad x7 ár megtörténik, van néhány probléma, amit a legjobban el kell kerülni, mint például a maradék benzint, amely az oktánszámtól el van távolítva, vagy az üzemanyagvezeték, amely a benzin beszívása helyett vizet / etanolt tartalmaz.

Millroad x7 - értékelések

A MOTORCIKLÓ TÁROLÁSA

A motorkerékpár hosszabb ideig történő tárolására való felkészülés során bizonyos lépéseket kell tennie, amelyek csökkentik a tárolási problémák bizonyos esélyeit. A következő tételek néhány ajánlást tartalmaznak a ciklus elhelyezését megelőző lépésekre. Ez biztosítja, hogy a következő lovas szezon megérkezésekor a motorkerékpárod ne legyen probléma és készen áll:

  • Cserélje ki az olajat és a szűrőt.
  • Ha a motorkerékpár folyadékhűtéses, győződjön meg róla, hogy a hűtőrendszer 50% -os fagyálló oldattal van ellátva, hogy megakadályozza a hűtőrendszer alkatrészeinek fagyását.
  • Töltse fel üzemanyagtartályát benzinnel és adjon hozzá egy üzemanyag-stabilizátort. Számos lehetőség van erre, néhány jobb, mint mások. A jó üzemanyag-adalékanyag megakadályozza a korróziót az üzemanyagrendszer alkatrészeire (különösen az etanolból), és megakadályozza, hogy az üzemanyag romlik a tárolás során.
  • Ha lehetséges, ürítse ki a karburátort, vagy kapcsolja ki a tüzelőanyag-tartályt a kikapcsolt helyzetbe, és futtassa a motort, amíg a karburátorban lévő összes üzemanyag el nem fogy, és a motor meghal.
  • A palackok rozsdásodásának megakadályozása érdekében gyenge egy teáskanál tiszta motorolajat minden hengerben a gyújtógyertyák eltávolításával. Helyezzen egy ruhadarabot a gyújtógyertya nyílásai fölé, és néhányszor forgassa el a motort, hogy eloszlatja az olajat és bevonja a henger falát. A művelet befejezése után cserélje ki a gyújtógyertyákat.
  • Távolítsa el az akkumulátort, és ellenőrizze, hogy teljesen fel van-e töltve, és tárolja azt olyan helyen, amely megvédi a fagyástól. Az akkumulátort havonta egy csepptöltőre kell helyezni a tárolás közben, hogy megakadályozza kiürítés és szulfatálás.
  • Ha a motorkerékpár meghajtó lánccal rendelkezik, meg kell kennie, hogy megakadályozza a rozsdásodást.
  • Fújja fel a gumiabroncsokat a gyárilag ajánlott nyomásra, hogy megakadályozza az oldalsó repedéseket vagy lapos foltokat.
  • Az összes festett és króm alkatrészt mossuk le és viaszoljuk.
  • Fedje le a motorkerékpárot, hogy a por és a szemcsék ne lerakódjanak a festékre, ami karcolódhat. Azt is javasoljuk, hogy használjon ronggyal, hogy elkerülje a nedvességet a fedélen vagy a festett vagy króm felületen.

LEAVE A REPLY