Skip to content

Hydroface öregedésgátló krém – vélemények – mellékhatások – ár

Hydroface - fórum Az öregedés elleni küzdelem all-the-buzz. Hallottad a kifejezést, “40 az új 20.” Az emberek hosszabb Hydroface életet élveznek és szeretnék, ha megjelenésük tükrözné a jó egészségüket és élénk állapotát. Az öregedési folyamat azonban akkor kezdődik, amikor belépünk a világba, és a hatások egyre nyilvánvalóbbak az életünk során.

Mivel az “anti-aging” lehetetlen, örömmel öregedik, hogy mindannyian törekszünk. Az egészséges Hydroface életmód átvételével és a tápanyagok felhasználásával mind a helyileg, mind a belsejében a természetes öregedési folyamat lassítása a 20-as évektől a 80-as évekig megosztott célpont lett.

Annak ellenére, hogy az elméletek bővelkednek az öregedés mögött álló okairól, a kutatás azt mutatja, hogy valójában két különféle típusú öregedés van. Belső (belső), melyet az öröklött gének és a külső tényezők (külső) okoznak környezeti tényezők, például a nap káros sugárzásának kitettsége miatt. Egyre több bizonyíték Hydroface mutat arra, hogy ezek a két ok együtt működnek együtt, bár nem határozták meg, hogy melyik hatása nagyobb. Míg az öregedés a test minden szervét érinti, összpontosítunk a legnagyobbra, a bőrre.

Hydroface – fórum, hogyan kell használni

Nemcsak a bőr az emberi test legnagyobb szerve, hanem az egyik legfontosabb. Mivel a fórum Hydroface bőr a környezethez kapcsolódik, kulcsszerepet játszik a kórokozók elleni védelemben és a túlzott vízvesztésben. Egyéb funkciói a szigetelés, a hőmérsékletszabályozás, az érzés, a D-vitamin szintézise és a B-vitamin-folátok védelme. Belső szerveinkre összpontosítva hajlamosak vagyunk bőrt és sok szerepét biztosítani, elfelejtve, hogy bőrünk vizuálisan tükrözi érzelmi és fizikai jólétünket.

A bőr két elsődleges rétegből áll, amelyek Hydroface fórum mindegyike saját alréteggel rendelkezik. Az epidermisz a testet védi, védő gátként szolgál a környezet és a fertőzés ellen. Az epidermisz felső rétege, a stratum corneum, halott, lapos bőrsejtekből áll, amelyek körülbelül 2 hetente meghalnak. A dermis az epidermisz alatti bőrréteg, kötőszövetből és elasztinból áll. A bőr átlagos négyzetméterének hihetetlen 650 verejtékmirigye, 20 véredénye, 60 000 melanocitája (pigmenttermelő sejtjei) és több mint ezer idegvégződés van.

A belső vagy természetes öregedés folyamatos folyamat, amely általában a 20-as években kezdődik. A bőrön belül a kollagén termelés lelassul, és az elasztin, az anyag, amely lehetővé teszi a bőr számára, hogy visszahúzódjon a helyére, egyre merevebbé hogyan kell használni Hydroface válik. A halott bőrsejtek nem kerülnek a lehető leggyorsabban, és az új bőrsejtek forgalma enyhén csökkenhet. Számos külső vagy külső tényező gyakran együtt jár a normál öregedési eljárással, hogy idő előtt korunkban bőrünk legyen. A legtöbb külső idő előtti öregedést a napsugárzás okozza.

A „fotó-öregedés” kifejezés a bőrgyógyászok kifejezetten a napsugarak által okozott öregedés leírására szolgál. A tudományos vizsgálatok azt mutatták, hogy az ismételt ultraibolya (UV) expozíció lebontja a kollagént és rontja az új kollagén szintézisét. A nap is elasztikusan támad. Idővel a kumulatív napsugárzás a ráncokat, a barna szeplőket, a törött kapillárisokat és a szárazságot határozza meg. Az ultraibolya fény nemcsak károsítja a DNS-t a bőr sejtjeiben, hanem gátolja a sérült bőrsejteket javító mechanizmusokat.

A közhiedelemmel ellentétben az SPF-sel ellátott fényvédő nem feltétlenül megakadályozza a DNS-károsodást, mivel az SPF-minősítések csak az UVB sugarak blokkolásának hatékonyságát mérik. Valójában azonban az UVA sugarak, amint azt feltételezték, Hydroface hogyan kell használni hogy ártalmatlanok, mert nem égnek, valójában sokkal mélyebben hatolnak be a bőrbe, ami sokkal több kárt okoz a DNS-nek és más bőrstruktúráknak. Az A-, C- és E-vitaminok védik a bőrsejteket az UV-sugárzás által okozott szabadgyökök károsodásától, és úgy gondolják, hogy többet tesznek a DNS-károsodások megelőzésére és javítására, mint a legerősebb fényvédő.

Hydroface – értékelések, művek

Más külső tényezők, amelyek a bőre korunkban vannak, az ismétlődő arckifejezések, a rossz étrend, a testmozgás hiánya, a gravitáció, az alvó pozíciók és a dohányzás. Belsőleg a csökkenő hormonok hozzájárulnak a bőr öregedéséhez. Az ösztrogén kollagént és hialuronsav néven ismert nedvességtényezőt provokál. A férfiaknak általában a vastagabb bőrük van, mint a domináns hormon tesztoszteron miatt. A későbbi években azonban a férfiaknál az ösztrogén és a tesztoszteron hiánya hozzájárul az öregedéshez mindkét nemnél.

Hydroface - vélemények A értékelések Hydroface korai öregedésben is szerepet játszik a stressz, ami az élet elkerülhetetlen része. A mellékvese által a stressz idején felszabaduló kortizol a kollagén elvesztését és a bőr öregedésének felgyorsulását okozza. Tanulmányok kimutatták, hogy az érzelmeink, különösen a stresszesek, szabadon szabad gyököket és stresszhormonokat, mint például a kortizolt, szabadíthatják fel, amelyek nemcsak a bőrünket öregítik, hanem széles körű allergiás és gyulladásos bőrbetegségeket is okoznak. A Hydroface művek becslések szerint a bőrgyógyász látogatásainak 30% és 60% -a közötti összefüggés a pszichológiai tényezőkből eredő bőrproblémákhoz kapcsolódik.

A tudomány is alátámasztja a szabad gyökök szerepét a bőr öregedésében. A fehérje kollagén különösen érzékeny a szabadgyökök károsodására, és ha ez károsodika kollagén fehérje molekulákat lebontja, majd ismét összekapcsolódik a keresztkötés útján. A kollagén keresztkötés és az életkor egyaránt hozzájárul Hydroface értékelések a normálisan mozgó kollagén zsugorodásához és merevségéhez. Érezhetjük a keresztkötések hatásait az ízületekben és szalagjainkban, és láthatjuk az arcunkban és a nyakunkban.

A bőrben bekövetkezett változások az élet elején kezdődnek, azonban a finom vonalak, a szárazság, a hígító bőr stb. Általában nem láthatók a 30-as évekig. Körülbelül 40, a vonalak és a ráncok, a művek Hydroface bőrvastagság csökkenése és az egyenetlen bőrtónus észrevehetőbbé válik. Az 50-es években az öregedés látható jelei felgyorsulnak.

Hydroface – összetétel, ellenjavallatok

Az öregedési folyamat összetétel Hydroface évek óta kibontakozik, de a változások hirtelen és drámaiak lehetnek. A kollagén és a rugalmasság csökken, a hormonok csökkennek, és a mögöttes zsírpárna eltűnik, és a bőr megreped. Ahogy közeledünk a 60-as évekhez, az arcunk alakja és megjelenése megváltozik.

Tapasztalataink és életmódválasztásunk összege. Az életkorral járó bölcsességgel, az öregedés elleni kutatással kapcsolatos előrelépésekkel és a tudományos tanulmányok elérhetőségével Hydroface összetétel felismerhetjük azokat a dolgokat, amelyeket kívánunk másképp. Például, ha tudtuk volna, hogy mit csinálunk most, akkor valószínűleg nem fedeznénk magunkat a Baby Oil-ban, mielőtt a napot a forró napba töltenénk. Sajnos, a múlt nem vonható vissza, de életkorától függetlenül soha nem késő, hogy pozitív életmódváltozásokat hajtson végre, ami lassítja az öregedési folyamatot és fokozza a bőr megjelenését.

Az egészséges ellenjavallatok Hydroface életmód késlelteti az öregedés által okozott sok testváltozást. A tápláló táplálkozás nagyon jó utat tesz a jó egészség biztosításában. Ha dohányzik és bármikor kilép, csökken a szívinfarktus esélye. A bőre sokkal jobban néz ki, és a vonalak simábbá válnak. A testmozgás vagy a fizikailag aktívabb működés javítja a tüdőfunkciót, és több oxigént szállít a szervezetben, hogy táplálja a sejteket. Az antioxidánsok, különösen az A, C és E vitaminok, amelyek mind belső, mind helyileg használatosak, részben visszafordíthatják ellenjavallatok Hydroface a bőr öregedésének bizonyos aspektusait.

Hydroface – észrevételek, összetevők

Belső támogatás:

Fontos a bőr táplálása a helyi összetevőkkel, de elengedhetetlen, hogy táplálja a tápláló ételeket és italokat.

 • Az antioxidánsok, például az A, C és E vitaminok, a bioflavonoidok, valamint a szelén, a cink és a észrevételek Hydroface mangán ásványi anyagok védelmet nyújtanak a szabad gyökök károsodása ellen, és segítenek a bőr javításában, megújításában és újjáélesztésében.
 • A bőrön az esszenciális zsírsavak (Omega 3, 6 és 9) megkövetelik a nedves, fiatalos megjelenést.
 • A lassú pajzsmirigy, ami a korunkban gyakori, száraz, pelyhes bőrként jelentkezik. A pajzsmirigyet támogató tápanyagok és élelmiszerek, mint például a tengeri zöldségek, a Hydroface észrevételek tenger gyümölcsei, a halak és a jódozott tengeri só, segíthetnek a pajzsmirigy megfelelő működésének helyreállításában és a bőr öregedésének visszafordításában.
 • A feldolgozott élelmiszerek korlátozása az étrendből. A feldolgozott élelmiszerek általában magas nátrium-, cukor-, zsír-, szín- és tartósítószereket tartalmaznak.
 • Természetes ételeket, például teljes kiőrlésű gabonát, friss vagy fagyasztott zöldséget, gyümölcsöt, diót és magot esznek. Ha lehetséges, válasszon ökológiai élelmiszert.
 • Ha lehetséges, használjon hormonmentes hús- és tejtermékeket a peszticidek és hormonok bevitelének összetevők Hydroface csökkentése érdekében.
 • Minden nap tiszta vizet inni.
 • Az antioxidánsokban magas ételek fogyasztása az oxidatív károsodások és az összes testsejtek, beleértve a bőrt, szabad gyökök elleni védelme érdekében. Gondolj a szivárvány színeire, mint például a sárgadinnye, a spenót, a bogyós gyümölcsök és a keresztes zöldségek (karfiol, káposzta és hajtások).
 • Csökkentse a cukor, a fehér liszt és a telített zsírok használatát. A nagyon savas és fűszeres ételek hatással vannak a bőr egészségére is. A fűszeres ételek például úgy gondolják, hogy hozzájárulnak a törött kapillárisokhoz.
 • Jó, teljes étel, multivitamin készítmény antioxidánsokkal, különösen C-vitaminnal, E-vitaminnal Hydroface összetevők és „bőr-vitamin” -val. A cink, szelén, réz és mangán ásványi anyagai védelmet nyújtanak a szabad gyökök károsodása és a megnövekedett celluláris energia ellen segít a bőr javításában, megújításában és újraélesztésében.
 • napi 2 000 NE D-vitaminnal kiegészítve, különösen, ha elkerüli a napot. A bőr nem képes D-vitamin szintetizálására olyan hatékonyan, mint amilyen korunkban vang 50 évesnél idősebbek, akiknél nagyobb a D-vitamin-elégtelenség kialakulásának kockázata.
 • A nukleinsavakban gazdag élelmiszerek, mint például a szardínia, a lazac, a tonhal, a kagyló, a lencse és a bab, segítenek javítani a sejtek energiáját.

Életmód támogatás:

 • Reggel és éjjel fogadjon el egy jó bőrápoló kezelést. Tisztítsa meg, tónusozza, hámozza és hidratálja.
 • Ismerje meg a stressz csökkentését és kezelését. A stresszcsökkentési technikák csökkenthetik a gyulladásgátló stresszhormonok és vegyi anyagok felszabadulását, és gyakran olyan bőrt eredményeznek, amely fiatalabbnak és fiatalabbnak tűnik.
 • Ne dohányozzon, és ne használjon másodlagos füstöt.
 • Kapjon sok nyugodt alvást. Kerülje az alvó pozíciókat előidéző ​​ráncokat.
 • Az alkoholfogyasztás korlátozása napi egy italra.
 • Naponta ne kerüljön több, mint egy csésze vagy két koffeinnel rendelkező ital.
 • Kapjon sok edzést. Lélegezzen mélyen, hogy növelje az oxigén áramlását az egész testben.

Hydroface - csalás

Napvédelem:

A bőrgyógyászok a napsütés okozta korai öregedés megelőzése érdekében átfogó napvédelmet ajánlanak. Az átfogó napvédelem a következőket tartalmazza:

 • A kutatások azt mutatják, hogy a helyileg alkalmazott antioxidánsok, különösen az A, C és E vitaminok jelentős védelmet nyújtanak a nap káros sugárzása ellen.
 • Kerülje a szándékos szoláriumot, beleértve a beltéri barnító eszközök használatát is.
 • Viseljen védőruházatot, mint pl. széles karimájú kalap és hosszú ujjú, amikor a nap folyamán szabadban tartózkodik.
 • Használjon fényvédő anyagot egész évben. A fényvédőnek széles spektrumúnak kell lennie (UVA- és UVB-védelmet kínál), és a napvédő tényezője (SPF) 30 vagy annál nagyobb, és 20 perccel a szabadban történő használat előtt kell alkalmazni. Válasszon ki egy kémiamentes fényvédőt, hogy elkerülje az általánosan használt káros, endokrin rendszert károsító összetevőket, mint például: oktil-dimentil-PABA, benzofenon-3, butil-metoxi-benzoil-metán, oktil-metoxi-cinnamát és 4-metil-benzilidén.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *