Skip to content

Chocolate Slim ital fogyásért – naprakész információk 2019 – hol vásárolhatok?

Chocolate Slim - fórum A férfiaknak és a nőknek egy közös dolog van: a vágy, hogy saját testükben Chocolate Slim jól nézzen ki és érezze magát. Sajnos, ez nem a valóság mindenki számára, mivel néhány embernek súlyt kell vesztenie az egészségügyi és esztétikai okok miatt. Az egyik módja annak, hogy megpróbáljuk kicserélni néhány ételt súlyvesztéssel. Az ivóvíz eszméje az, hogy ilyen típusú rázkódást biztosítanak az Ön számára a napi táplálkozáshoz, ugyanakkor minimalizálják az éhség érzéseit. Íme néhány ízletes fogyás receptek, amelyek élvezhetik a készítés és az ivás.

Amikor a fogyás rázza, akkor kaphat egy előre elkészített fogyás formula vagy por egy egészségügyi élelmiszer bolt, vagy elkezdhet a semmiből. Ha előre elkészített fogyáskeveréket használ, egyszerűen adjon hozzá vizet, és keverje össze, vagy Chocolate Slim keverje össze, és van egy fogyás rázkódása. Ez a stílus akkor hasznos, ha nincs ideje, energiája vagy motivációja a saját készítéséhez. Ha Ön purista, akkor úgy dönt, hogy a fogyás megrázza a semmiből – amit nem nehéz megtenni. Vagy tudod, hogy a két stílust megragadod, és hozzáadhatsz valamit a fogyókúrás keverékhez, például egy banánhoz vagy más gyümölcshöz (például a különböző bogyós gyümölcsökhöz), hogy a fogyásod ízletesebbé és kellemesebbé váljon.

Chocolate Slim – összetevők, mellékhatások

A súlycsökkenés megrázkódtatásakor fontos, hogy a legegészségesebb összetevőket Chocolate Slim összetevők hozzáadja a táplálkozáshoz és a mágikus összetevőhöz – rosthoz. A rostok hosszabb ideig teljes mértékben érzik magukat, mint más összetevők, valamint segít megtisztítani az emésztőrendszert. Ez fogyáshoz és egészségesebb érzéshez vezet. Ha egy olyan turmixot szeretne, amely elég rostos, de nagyszerű ízű, próbáljon narancsot kapni, majd húzza szét azokat a szegmenseket, amelyek egy keverőbe kerülnek.

Adjunk hozzá néhány joghurtot (kb. Egy negyedik poharat) és néhány narancslé-koncentrátumot (körülbelül két evőkanál fagyasztott típusú a legjobb). Ha úgy tetszik, hozzáadhat egy teáskanál vanília kivonatot, hogy illatosabb legyen, összetevők Chocolate Slim valamint 4 jégkockát. Egyszerűen kapcsolja be a turmixgépét és készítse el a turmixot. Voálá! Egy italra kész rázás, amely egy adagra jó.Narancs joghurt

Berry Soy Shake

Adjunk hozzá minden olyan bogyót, mint a málna, eper vagy áfonya, néhány sima joghurtot és szója tejet a táplálékkal gazdag tejrázáshoz, amely fontos rostot, antioxidánsokat, fehérjét kínál, és alacsony kalóriatartalmú alternatívát kínál az étkezésre vagy snackre.

Banán Blueberry Green

Egy másik súlyvesztés rázza a receptet, amit élvezhet egy banán áfonya zöld tea rázás. Ez nagyon jó neked nem csak a banán és a zöld tea miatt, hanem meglepően mellékhatások Chocolate Slim azért, mert a fekete áfonya (melyet esetleg a mustár sajttorta okozhat) nem igazán fogyni. és íze is jó, plusz rostok vannak benne, mivel végül egy gyümölcs. Ahhoz, hogy ez a smoothie, egyszerűen kap elég minden összetevő, adjunk hozzá néhány jeget (nincs szükség cukor), és keverjük össze. A banánban található kálium és rostok, valamint a zöld tea antioxidánsai növelik a táplálkozási előnyöket a csodálatosan frissítő ital fogyasztásában.

Zab

Adjunk hozzá egy zabot minden gyümölcs smoothie-hoz, hogy nagy rost rázzuk fel, ami hosszabb ideig megtartja Önt. A zab jó az LDL magas szintjének csökkentésére is, így ez ízletes módja a rost hozzáadásának.

Növényi shake

Nem kell hozzáadnod a tejet, hogy nagy súlycsökkentő rázkódást érjünk el. Sárgarépa, spenót, lucerna, uborka, piros verem vagy bármilyen gyümölcsöt adhat hozzá néhány kocka jéghez és egy teáskanál mézhez.

Alsó sor

A remegések nagyszerű étel vagy snack útközben. Bármely reggelit, ebédet vagy vacsorát helyettesíthet egy hűvös, mellékhatások Chocolate Slim alacsony kalóriatartalmú rázogatással, vagy egy egészséges rágcsálnivalót keverhet össze, hogy átölelje a következő étkezésig. A rázás könnyen emészthető, és sok tápanyagot ad. Mivel a rázkódásokat könnyű megemészteni, a szervezetnek is lehetőséget nyújt arra, hogy megszabaduljon a felépített vegyi anyagoktól és a bélben esetleg rejtődő hulladékoktól.

Nincs tökéletes Chocolate Slim mód a fogyásra, de az alacsony zsírtartalmú, alacsony kalóriatartalmú étrend nagyon hatékony. Azonban a diétát edzéssel kell kiegészítenie.

Chocolate Slim – vélemények, ár

Azt hiszem, ez egy korai Smothers Brothers rutin volt, amely elmondta a mestert egy olyan emberről, vélemények Chocolate Slim aki egy csokoládéba került. Segítségre hívott, kiáltotta: “Tűz!” Miért? Mert ki jön futni, ha kiabálná a “Csokoládét?”

Chocolate Slim - csalás A látszólag végtelen küldetésünkben, hogy túlságosan is szilárd testünket lerakjuk, segítséget kérünk a délutáni beszélgetések, a havi magazinok, a bulvárlapok Chocolate Slim vélemények és a végtelen infomercialok betöltőinek. A legutóbbi étrendprogramot és a kutatási jelentéseket egy olyan végtelen keretek között szkenneljük, amely a titkos összetevőt igyekszik feltétlenül megolvasztani, hogy a zsír szabadon maradjon. Kiabálhatunk “Tűz!” segítségért, de amit igazán akarunk, a csokoládé.

És most adták nekünk. Anélkül, hogy csalódnánk az étrendünkön, vagy hazudnánk a mi magunknak, most őszintén idézhetjük a legújabb tudományos jelentéseket, amelyek szerint ár Chocolate Slim a sötét csokoládé bizonyos tulajdonságai jóak nekünk. Micsoda diadal! Godiva és Nestle és Hershey és Cadbury nem minden ellenségünk. A dekadens morsels az edzés kiindulási táplálkozási egyenértéke – amit mi teszünk azért, hogy egészségesek és karcsúak legyünk. Ahogy Woody Allen a “Sleeperben” ígérte, a tudomány végül bebizonyította, hogy a junk food jó nekünk. Ez egy étrend-álom, hihetetlen fantázia, amely az étrend-borzalmakat elégedettséggé alakítja.

Ébredjen és szagolja meg a (fekete, cukrozatlan) kávét! Van egy csokoládé az egészséges, kiegyensúlyozott étrendben? Esetleg. Meg kell-e jegyezni minden Chocolate Slim ár súlyos súlycsökkentő programba? Abszolút nem. A több száz étrend egyik kulcsa a tevékenység növelése és a kalóriák számának csökkentése. Nem számít, milyen egészséges anyagokat tartalmazhat, a csokoládé túlságosan sűrű kalóriaterhelést hordoz magában, amelyet bele kell foglalni minden olyan tömegcsökkentő tervbe, amely várhatóan sikertelen lesz.

Chocolate Slim – művek, online

Súlyos figyelők vagyunk olyan érzékenyek, annyira naivak, annyira kétségbeesettek, hogy megkönnyítsük az étrendet és unalmas rutinokat, és minden olyan szalmánál tengelykapcsolunk, amely megszakítja a nyomorúságot. Minden olyan fogalmat vagy anyagot ölelünk fel, amely újra emberré tesz művek Chocolate Slim  minket. Töröljük bűntudatunkat azzal a biztos tudással, hogy csak az objektív tudomány diktátumait követjük.

Az enyém munkatársa sokféle finomságot hoz, és behozza őket ahhoz, hogy a személyzetnek mint oldalsó üzletet értékesítse. Büszkén tájékoztatja potenciális ügyfeleit arról, hogy csak sötét csokoládét használ, amely egészségesnek bizonyult. A banda vadul megy, Chocolate Slim  művek hetente vásárolva egész tortáját és sütiket. Az ezer kalóriatartalmú ételekhez viszonyítva pozitívan elégedettek azzal, hogy az ételük egészséges és tápláló.

Chocolate Slim - értékelésekEgy hang a pusztában, emlékeztem őket arra, hogy az egészséges snackek, mint a zöldségek online Chocolate Slim  vagy gyümölcsök ugyanolyan előnyökkel járnának, ugyanakkor elkerülnék azt is, hogy ez az ártatlan derékvonal duzzadjon. Boldog tubbies minden, biztosítják nekem, hogy nem vagyok naprakész a táplálkozásra vonatkozó ismereteimről, és hogy a sötét csokoládé evés bizonyított út az egészséghez, és meg kell ugranom rá.

A nőknél sokkal fiatalabb körülnézek, mint én, a kellemesen kövérektől az elhízottig. (Oké, van egy vagy két skinnie, akik valamit akarnak, de ezek a ritka kivételek bármely csoportban, bár az összes irigység tárgya). Nehéz összeegyeztetni a rotund Chocolate Slim  online asszony látványát, az ecstasy-ben lezárt szemeket, az arcok domborulását, az optimális súly és az egészség fogalmát.

Mit csinálunk? Újra becsapjuk magunkat. Meggyőződtünk róla, hogy mindaddig, amíg valamit eszünk, megvan a megváltó táplálkozási érték, rendben van, ha eszünk. Kényelmesen „elfelejtjük” az energia-ki / energia-out egyenletet, amely a stabil és egészséges súly alapja. Szorgalmasan elkerüljük a titkos belső felismerésünket, hogy a vékony vagy normális súly alkalmanként élvezheti a fogyás programokat. Biztosítjuk magunkat, hogy szükségünk van arra, hogy morálunkat megtartsuk és segítsünk nekünk az étrendünkben való tartózkodásban.

Milyen étrend? Bármilyen súlycsökkentési terv, amely megígéri nekünk, hogy minden ételt meg akarunk enni (és sokat akarunk), és soha nem érezni az éhezést, egyszerűen csalás. Az élelmiszerek bevitelének korlátozása szükségszerűen azt jelenti, hogy nem tudjuk megtartani az utat, amilyen a múltban – emlékszel, ez az, ami először zsírt kapott.

A fogyás kemény, unalmas, frusztráló és általában nem sok öröm. Az elation néhány másodpercében, amikor úgy érzünk, amikor lépünk a skála felé, és határozott veszteséget észlelünk, el kell viselnünk órákat és napokat, hogy megtagadjuk azt, amit szeretnénk, hogy megtegyük a célunk eléréséhez szükséges lépéseket.

Chocolate Slim – ellenjavallatok, észrevételek

A csokoládé, mint minden étel, ami izgat és megszállt minket, megtartja a belsejében ellenjavallatok Chocolate Slim levő súlycsökkentésünk magjait. Ellentétben anélkül, hogy visszafelé pillanatok alatt el tudnánk kerülni, olyan mérgező kísértést hordoz, amely kísért az álmainkra, összezúzza az akaratunkat, és meggyilkolja a végtelen erőfeszítéseket saját étvágyunk ellenőrzésére. Az ég ígéretét kínálja: tiszta elégedettség az agyunk örömközpontjai számára.

Ez egy hatalmas fegyver, amit veszélyesen érintünk. Szinte lehetetlen biztonságosan kezelni – egy harapás és a visszahúzódások leesnek. Az ízlelőbimbóink, a nyelvek, a neurotranszmitterek ellenjavallatok Chocolate Slim és a mi lényünk, mindannyian jobban kiáltanak. Mint a mi börtönök, kérünk még egy javítást.

Chocolate Slim - vélemények Lehetetlen, hogy egy alkoholista megálljon az első ital után, elképzelhetetlen, hogy egy metropol elmenjen, míg a kristályok még mindig észrevételek Chocolate Slim rendelkezésre állnak, a kényszerítő játékosnak a kérdésből, hogy elhagyja az asztalt, miközben még mindig vannak zsetonok. Az igazi overeater számára az édes, sima konfekció egyik íze az étrend-halálos ítélet.

Az egyetlen módja annak, hogy megkínoztuk a súlycsökkentő furcsaságokat a teljes absztinencia révén. Egy nap egyszerre meg kell küzdenünk az egy ízlés iránti vágyat, egy rágót, egy tiltott bár egyik borotvált sarkát. Minél tovább tudjuk elkerülni az ízlést, annál inkább eltűnik a memóriája, de a rabjátékoshoz hasonlóan soha nem fogjuk teljesen megszüntetni a vágyakat, és folyamatosan védeni kell a visszaeséstől.

Alacsony kalóriatartalmú csokoládé helyettesítése az alternatíva megegyezik a metadon karbantartási program elindításával – már nem kapunk magas (súlygyarapodás), de Chocolate Slim észrevételek a jólét érzésének fenntartásához állandó adagolásra van szükség. Mindaddig, amíg a csokoládé íze friss és élénk memória, még akkor is, ha alacsony kalóriatartalmú változatot használnak, a drága cuccok csalogatása továbbra is fennmarad, és végül elnyomja a “nem” erőünket, és mindannyiunk rettegéséhez vezet. túlsúlyos: étrend öngyilkosság.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *